kl: 17:00

Bibi Ha Bibi (Kulturnatta)

AtalanteDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Övre Husargatan 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ola Salo Är Tillbaka!
PRESS
13 okt
kl: 06:00

Ola Salo Är Tillbaka!

Ola Salo är en av våra absolut största entertainers, en estradör med en unik röst och även en stor talang som låtskrivare. Nu ger sig Ola tillbaka in i popmusiken som soloartist och idag släpps singeln "I Call Your Name".

Ola har jobbat med Charlie Storm, som tidigare varit producent för bland annat Håkan Hellström, Henrik Berggren och Hurula. "I Call Your Name" är startskottet för en ny musikalisk inriktning som vi kommer att få höra mer av framöver.

- "I Call Your Name" är en sång om hängivelse, berättar Ola. En slags religiös hymn om mänsklig kärlek. Vi har försökt få till en smattrande och elektrisk ljudbild med slapbas och mässande sång i centrum. Samtidigt tycker jag det finns drag som lyssnaren kanske känner igen från mina äldre låtar, t ex den "manande" refrängen och leken med religiös symbolik. Jag är väldigt nöjd med resultatet och längtar efter att få spela den live!

Lyssna på " I Call Your Name här".

Ola Salo blev ett namn för svenska folket efter genombrottet med The Ark och sedan dess har han uttryckt sin musik i flera olika former. Inte minst med det numera begravda bandet The Ark, men också som soloartist, i TV-sammanhang som bland annat Så Mycket Bättre samt på musikalscenen.

På söndag ser vi Ola Salo ... Klicka för att läsa mer

Bild på Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var
PRESS
12 okt
kl: 13:40

Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var

Måns Zelmerlöw gör världens snabbaste blixtturné - låter fansen bestämma var

Måns Zelmerlöw ger sig snart ut på en unik resa runt om i Sverige. I vad som torde vara världens snabbaste och mest intima blixtturné någonsin. Måns ska göra 8 spelningar i minst 4 län på 24 timmar - och fansen får vara med och bestämma var han ska åka. Om han klarar utmaningen skänker Betsson 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.Den 8 november kommer Måns Zelmerlöw i sin kanske tuffaste utmaning hittills att besöka åtta slumpmässigt utvalda platser för att genomföra en rekordsnabb blixtturné under max 24 timmar. Väl på plats uppträder Måns med tre låtar unplugged - utan varken sitt band, en stor scen eller rökmaskiner. I kamp mot klockan kommer vi bland annat få höra Måns sjunga senaste singeln Wrong Decision från senaste albumet Chameleon, som just nu ligger 6.a på radiolistan.

Slumpen, eller rättare sagt ett roulettehjul, avgör vilka län Måns ska besöka. Fyra län ska snurras fram, men platsen i varje län som Måns ska uppträda är helt upp till fansen. På stjärnans Instagramprofil kan vem som helst komma med förslag på vart han ska åka.

- Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör ... Klicka för att läsa mer

Bild på Uno Svenningsson Första Artisten Att Tolkas I Premiären Av Tv4S "så Mycket Bättre" Nu Är Det Också Klart Att Han Ger Sig Ut På Turné I Vår
PRESS
16 okt
kl: 08:20

Uno Svenningsson Första Artisten Att Tolkas I Premiären Av Tv4S "så Mycket Bättre" Nu Är Det Också Klart Att Han Ger Sig Ut På Turné I Vår

Lördag den 21 oktober är det äntligen dags för premiären av årets "Så mycket bättre" på Tv4 och i det första programmets tolkas folkkära artisten Uno Svenningssons låtar. Idag är det också klart att Uno Svenningsson ger sig ut på turné med premiär i Malmö den 8 februari 2018.

De artister som ska tolka Unos verk är: duon Icona Pop, Eric Saade, Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Sabina Ddumba och Moneybrother.

Uno Svenningsson började sin karriär på 80-talet som medlem i bandet "Freda" med flertalet stora hits som "Allt man kan önska sig", "Vindarna",  "Tusen eldar". Uno provade sedan lyckan som soloartist vilket resulterade i hans stora genombrott med klassikern "Under ytan" 1994.  Totalt har Uno släppt sju soloalbum och gjort flertalet duetter, bland annat på Kens singel "Mamma" från 1999.

Just låten "Under ytan" har tidigare tolkats av artister Loreen och rapparen Blues och nu återstår det att se om någon av artisterna i årets "Så mycket bättre" har valt den och tittarna får njuta av en ny version.

I höst med premiär på lördag den 21 oktober  medverkar Uno i "Så mycket bättre" på Tv4.

"Det ska bli kul att lära känna de här människorna. Det kommer nog bli väldigt roligt tror jag. Och ganska slitsamt. Det känns spännande." sa Uno under en intervju med Nyhetsmorgon tidigare i vå... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter