Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Geiger - Marsfest

AtalanteDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Maskiner. Mänskliga, mekaniska, digitala eller analoga. Det är temat för GEIGERs första festival år 2020 på Atalante. Programmet blir som vanligt både internationellt och lokalt, spräckligt och enhetligt, mjukt och hårt, högt och lågt, starkt och svagt. Med start kl 20.00 presenteras tre–fyra akter per kväll både på Atalantes scen och i foajén.
GEIGER startade runt 2004 av några tonsättare och musiker. Flera av dem hade träffats på det som idag är Högskola för Scen och Musik. De öppnade eget för att skapa en plats och ett sammanhang för ny musik, särskilt ny elektronisk musik. Ett anspråkslöst namn valdes: GEIGER (”Gothenburg Electro-acoustic Institute for Grants, Events and Research”). Varje stavelse i den akronymen har kanske inte förverkligats ännu, men det har blivit en väldig massa konserter genom åren med musik och ljudkonst som annars aldrig hade kunnat upplevas i Göteborg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-27 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: