Menu

Herr- & Livsstilsmässan i Göteborg

Göteborg

Auktionsverket Kulturarena
lördag, 22 oktober 2016 kl:12:00

Vi öppnar upp dörrarna till de troligtvis vackraste lokalerna i hela Göteborg, Auktionsverket Kulturarena. I denna urfina sekelskiftsvåning tänker vi att de vackra brädgolven ska fyllas utav handlare av de olika slag så som hattmakare, skomakare, skräddare, illustratörer, läderhantverkare, urmakare m.fl.


En trappa upp på självaste balkongen kommer det att bjudas på vernissage, där man kommer att kunna beskåda skäggkonst och kunna blicka ut över golvet där alla handlare kränger fin fina varor och där barberarna erbjuder putsning, trimning, rakning och försäljning utav skäggprodukter.


Från trattgrammofonen bjuds det på gammal härlig salongsmusik, i baren har vi laddat upp med vår fina öl, whiskydrinkar och andra trevligheter. För den hungriga kommer såväl lättare snacks som lite mer matigare alternativ att erbjudas.


Givetvis kommer vi även att visa upp årets finalister som ska göra upp om vem som besitter Årets Skägg 2016. En presentation på scenen är att vänta och vi förväntar oss inget annat än att de möts av ett riktigt gungande jubel.


Alla är välkomna!
Ingen åldersgräns.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2016 kl: 12:00

Plats

Göteborg, Auktionsverket Kulturarena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad