Menu

Quizadillas levande filmquiz - tema dokusåpor

Göteborg

Auktionsverket Kulturarena
fredag, 31 maj 2019 kl:17:00

TV-program kommer och går, men vissa TV-ögonblick är oförglömliga. Minns du Martin Melins thaimassage i Robinson, när Jeppe kastade kulan i PH-finalen eller höstens dramatiska kärleksval på Bonde-Susannas gård? Det levande filmquizet QuiZadillas firar 20-årsjubileumet av Robinson-Robbans TV-debut med att ta sig an temat dokusåpor på Auktionsverket Kulturarena.


Det här är kvällen när vi hyllar paren som INTE skiljt sig i Gift vid första ögonkastet, alla hundratusentals obesvarade Bonde-brev, Kitty Jutbrings onanikoja i Big Brother och Farmen-Guttas slaktade grisar. Vem får sista rosen i kvällens roscermoni och vem hamnar i kämpestugan?


Insläpp kl 17
Quizshow kl 18-20


Pris: 80 kr (exkl. serviceavgift)


Max 4 personer per lag.


Åldersgräns 23 år.


QuiZadillas är underhållningsgruppen som de senaste åren gjort dundersuccé med sina temabaserade livequizkvällar. Sedan 2017 är QuiZadillas också världens största quiz (efter två superstora quiz i Indien). QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor, uppspelade filmscener och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng på Auktionsverket Kulturarena!


"QuiZadillas har tagit quizzandet så långt det går och gjort frågesporten till en njutning för både öga, öra och intellekt. Med sitt gedigna arbete och sitt sätt att ta kreativiteten på allvar, gör de ett quiz som är till för alla, både för dem som kan mycket och dem som kan lite. Att se, höra och känna Quzadillas gör en lycklig på det där sättet som bara bra kultur kan!” - Nöjd publik


För mer information besök vår hemsida eller Facebook!


Foto: Tobias Walka

Datum / Tid

fredag, 31 maj 2019 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Auktionsverket Kulturarena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad