kl: 16:00

Sommarmorden Episod 3

Bergsjön BibliotekDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

sOmMArMoRDen - en deckarmusikal i tre avsnitt.

Avsnitt 3 Bergsjöns bibliotek på Rymdtorget.

----- GRATIS - FRI ENTRÉ -----

Klimataktivister, svartsjukedrama, en dansande polispatrull och en död man i en kyrka är vad du möts av i Sommarmorden, en deckarmusikal i tre avsnitt.

Stella, en hängiven präst och klimataktivist går över alla gränser för att få sina medmänniskor att inse att jordens undergång är nära. Men en söndagsmorgon när barnkören övar i kyrkan hittar hon en av sina fellow-aktivist-vänner mördad i köket. Stellas flickvän Nicola (som är före detta polis) erbjuder sig att hitta mördaren. Det är bara ett problem: Det ser verkligen ut som att Nicola ÄR mördaren.

Föreställningsserien är nyskriven av Robin N Spegel [text] och Saga B Jönsson [musik] och kommer spelas under juni på tre olika platser i Göteborg.

På scen: Anna Nordkvist, David Timonen, Eddie Mio Larson, Hanna Morau, Johanna Essie Sjögren, Lisa Quartey,Saga Björklund Jönsson, Robert Quist, Sepehr Behzadi, Amanda Nordmark, Jocko Bjerhem, Leila Aissat och delar av Queerorkestern.

ALLTING ÄR GRATIS. AVSNITT 3 presenteras i samarbete med Bergsjöns bibliotek. Ta med picknick och alla dina vänner! Det blir show-stoppers, oneliners och olösta mysterier!

Regissörer och producenter: Saga Björklund Jönsson & Robin N Spegel
Ljud & ljus: Madeleine Minfalk
Live-musiker: David Timonen
Dramaturg: Alma Lindé
Rekvisitastöd och hang arounds: Negar Nikpay och Mauritza Klingspor


*********

Tidigare avsnitt:
Ep01: 8e och 9e juni kl 19:00 utanför Masthuggsteatern på Masthuggsterassen. https://www.facebook.com/events/430321581092438/

Ep02: 18e och 19e juni kl 20:00 på Barleys Food Factory, Kvilletorget https://www.facebook.com/events/361956034451730/


Sommarmorden är en samproduktion mellan de fria grupperna kvalitetsteatern och Bataljonen och görs med stöd av Kulturrådet, Dramatikerrådet och Göteborgs stad. OCH älskade Sensus Göteborg!! ?

Visa hela beskrivningen

Vill eller ska du gå?Datum / Tid

2019-06-24 16:00-17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook