Menu

Bob Hund

Göteborg

Brewhouse
fredag, 30 november 2018 kl:19:00

I år är det 25 år sedan Bob Hund släppte sin första skiva. Ett jubileum som självfallet ska firas. Under året ges deras skivor ut på nytt på vinyl och olika 25-årsspektakel äger rum på Gröna Lund i Stockholm, Sofiero i Helsingborg och Malmö Live.

Nu är det klart att även Göteborg får ta del av festligheterna. Under två kvällar intar Bob Hund Brew House. Det händer inte under vilka datum som helst utan lagom till det i Bob Hunds värld klassiska veckoslutet Helgen v. 48 (hör låten med samma namn) .

29-30 november bjuder Bob Hund in till vad de själva kallar för ett ”retrospektivt spektakel”, då de under två set kommer att bjuda på sina bästa och sämsta låtar genom tiderna. Den första halvan av konserten kommer avhandla 90-talet och den andra 00-talet. Så kom i tid om du tycker att det var bättre förr!

Konserterna sammanfaller också med att Bob Hunds konsert på Göteborgs Konserthus 2015 tillsammans med GSO ges ut på vinyl. Så kvällarna blir kombinerade 25-årskalas och releasefester då skivsläppet firas tillsammans med GSO.

– Med en knuten näve på läpparna och ett leende i byxfickan ska vi fira denna högtid, lovar Bob Hunds Thomas Öberg.

Bob Hund 25 Helgen v 48
29/11 Göteborg, Brew House
30/11 Göteborg, Brew House?

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid

fredag, 30 november 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Brewhouse

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad