kl: 21:00

JulbordsQuiz med Schyffert & Niklas

BrewhouseDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

JULBORDSQUIZ MED SCHYFFERT OCH NIKLAS
I jul är det så ”äntligen” dags för Henrik Schyffert att få ta släden till framsidan och ta del av det göteborgska julgemytet!
Han och medelmåttan från Hisingen, Niklas Andersson bjuder då in till en julig ståuppesittarkväll på Brewhouse i Gårda.
Det blir quiz, stand up, ordvitsar och skojerier i en salig bridgeblandning. Det vill säga allt som Schyffert haft på önskelistan sedan barndomens jular.
Varmt välkomna!

Boka julbord innan show: www.gardahumorklubb.se eller 031 7739703 alt belfrage@brewhouse.se Julbord ingår EJ i biljettpriset. Julbordet betalas på plats.
Julbordet serveras från kl 18:00 – 20:00. Julbordets sluttid 20:00
Insläpp till showarenan för bargäster/ståplats från 20.30.
Restaurang BEAT i anslutning till arenan öppen för alla från 17.30 Showtime 21:00- ca 23:00 med paus.

(Ev överblivna showbiljetter kan köpas i entrén på plats en timma innan showstart)

SHOWBILJETTERNA SÄLJS SOM ONUMRERAD STÅPLATS!
Åldersgräns 18 år

CS Nöje i samarbete med Brewhouse och Beat restaurang

Gruppbokningar och övriga frågor: Kalmar BiljettCentrum 0480-421010

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-12-07 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Tori Wrånes. En Av Nordens Vassaste Konstnärer Visas I Göteborg 2019
PRESS
13 dec
kl: 16:00

Tori Wrånes. En Av Nordens Vassaste Konstnärer Visas I Göteborg 2019

2 mars-25 augusti 2019 Göteborgs konstmuseum Hybridformer och mutationer, jojkande troll, degiga löpband och upphängda sackosäckar som frontalkrockat med abstrakt måleri. Norska stjärnskottet Tori Wrånes är aktuell med sin första separatutställning på museum i Sverige. Tori Wrånes (f 1978, Norge) skapar intensiva filmverk och installationer där ljud och rörelse är i centrum. Hon...

Bild på Stjärnbröderna Dante & Oscar Zia Lär Dig Göra Svingod Pasta!
PRESS
13 dec
kl: 15:50

Stjärnbröderna Dante & Oscar Zia Lär Dig Göra Svingod Pasta!

Artisten Oscar Zia och brodern tillika tv-kocken Dante Zia har båda tagit lyssnare och tittare med storm. Nu har du chansen att ta med dina vänner eller kollegor på en pastakurs där de lär er bemästra sina favoriträtter från grunden! Kursen äger rum i Urban Deli Sveavägens matstudio. Villkor: Kursen sker i Stockholm Auktionen gäller för max 11 personer Vinnaren bekostar själv...


Hitta oss på Facebook