kl: 19:00

Anna&martin Och Kören Vår Konsert

BrewhouseDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anna&Martin och Kören firar 5 år med Vår Konsert.
Vi sjunger rock och popklassiker i egna arrangemang. Det blir klackarna i taket, fullt ös och en massa härlig energi. Rocka loss och sjung med, dansa eller låt dig bara omslutas av energi, glädje och kärlek.

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-09 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Åvägen 24


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook