Beatle Day 2019

BrewhouseDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nytt datum, nytt hotell och ny konsertlokal. Vi har flyttat datumet för årets Beatle Day till den 11 & 12 oktober och inleder ett nytt samarbete med Brewhouse och Hotell Scandic Opalen.
Brewhouse är en riktig rockarena med en fantastisk ljud och ljusrigg som kommer att förgylla kvällen utöver det vanliga!!!
Scandic Opalen blir vår nya samarbetspartner gällande övernattning där vi även arrangerar vår förfest och Beatlespub.


Vår nya konsertarena Brewhouse ligger i Gårda nedanför Valhallabadet med ca 5 minuters gångväg från hotellet och hållplatserna Liseberg eller Scandinavium.
Vi har varje år gjort förändringar för att förbättra upplevelsen för våra gäster som besöker Beatle Day. I år kommer vi att erbjuda våra gäster ett nytt trevligt boende med aktiviteter i hotellets egna lokaler. Med vår nya arena Brewhouse har vi möjligheter att erbjuda våra gäster ståplatser och sittplatser.


Fredagens mingelkväll och Lördagens Beatles Pub kommer att arrangeras i Hotell Opalens restauranglokaler, vilket förenklar allting för våra långväga gäster som bor på hotellet. Fredagens mingelkväll med start kl. 19:00 kommer att erbjuda minst 2 olika akustiska liveakter samt en Beatles-Quiz.


Lördagens Beatles Pub med start kl. 13:00 kommer också att erbjuda minst 2 st olika akustiska liveakter.


För våra gäster som vill köpa olika typer av merchandise kommer det att finnas utställningsbord på Brewhouse arena under lördagskvällen som öppnar kl. 18:00.


Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: