Menu

Mitt Liv Är Ett Skämt!

Göteborg

Brewhouse
onsdag, 15 april 2020 kl:19:30

”Om du inte vet vem Stephan Ahlgren är, så gör det inget, för ett par år sen visste han det inte själv. Efter en trettioårskris och separation från hus, katt och dubbelgarage så vet han idag precis vart han står och delar med sig humoristiskt av sina erfarenheter kring dagens skolsituation, varannan veckas föräldraskap, samboskap och mycket mer. Med humor, lite snusk och en hel del igenkänning presenterar han här sitt liv i standupformat under 80 minuter."

När Stephan var 13 år gammal så kunde han över 6.000(!) roliga historier som han plågade sina klasskompisar med, vid 20 års ålder insåg han att han kunde skriva egna skämt, och det är precis vad han har gjort de senaste 12 åren. Sedan dess har han vunnit pris för Årets Oneliner på Svenska Ståuppgalan (2014) och uppträtt på klubbar i hela landet.
’Mitt liv är ett skämt!’ är hans första soloshow.

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid

onsdag, 15 april 2020 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Brewhouse

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad