Kadavar

BrewhouseDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

De tyska retrorockarna i Kadavar återvänder till Sverige i höst! Fredag den 8 november gör bandet en efterlängtad konsert på Brewhouse i Göteborg och tillsammans med hyllade Hällas som support blir det en kväll som inte får missas.

Kadavar bildades 2010 i Berlin och hymlar knappast med att de hämtat inspiration från 70-talets rockscen.
Med sina råa och moderna inslag har de blivit ett av de populäraste banden inom genren, inte minst livemässigt där mixen av explosiv hårdrock, psykadelia och stonerrock visat sig vara ett vinnande koncept.

Aktuella med det nya albumet ”For the Dead Travel Fast” ger de sig ut på en höstturné med stopp i Göteborg den 8 november.

Support: Hällas
Den svenska rock-kvintetten började sin resa i Jönköping år 2011 och har sedan dess växt till att bli ett omtalat namn på den internationella rockscenen. Med löften om ny musik slår de följe med Kadavar på deras resa ut i Europa i höst, vilket inkluderar ett framträdande på Brewhouse.

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:KADAVAR

KADAVAR, All Out Thoughts på Spotify

Kadavar

All Out Thoughts

KADAVAR, Black Sun på Spotify

Kadavar

Black Sun

KADAVAR, Goddess of Dawn på Spotify

Kadavar

Goddess of Dawn