Brewhouse Ballroom

BrewhouseDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Höstpremiär Brewhouse Ballroom

Brewhouse Ballroom är ett nytt dans- och jazzkoncept med inspiration från 30-talets New York som Gugge Hedrénius tog till Stockholm och gjorde till succé på 80-talet. Nu är det äntligen dags för höstens premiär i Göteborg!

”Folk dansade tills fukten droppade från ventilationen”, säger kapellmästare Håkan Lewin som spelade med Gugge Hedrénius fram till hans död 2009 och som nu för konceptet vidare.

Kom och njut av musiken, dansen, barmenyn och ett härligt mingel. Här finns plats för alla oavsett om man vill hänga i baren eller dansa som om det inte fanns någon morgondag. En eftermiddag för alla dans- och jazzälskare. En upplevelse du inte vill missa!

Öppet: 15:30 - 20:00
På scen: 16:00 - 19:00

Förköp: 120 kronor på www.brewhouse.se
Biljetter på dörren: 150 kronor
Brewhouse
Åvägen 24
412 51 Göteborg

Under eftermiddagen kommer vi att fotografera eventet för dokumentation och marknadsföring. Foton kommer att publiceras på vår hemsida samt i våra sociala kanaler.

Ps. För alla dansälskare, tänk på att golvet är strävt så välj dansskorna därefter.

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-03 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: