Menu

Silverstein + Support

Göteborg

Brewhouse
söndag, 9 maj 2021 kl:19:00

De Kanadensiska legenderna i Silverstein anses som ett av de viktigaste namnen inom Emo och Post-Hardcore någonsin. Med hitlåtar som My Heroine, Smile In Your Sleep och Smashed Into Pieces la de grunden för en 20 år framgångsrik karriär.

Med det nya albumet A Beautiful Place To Drown är de nu tillbaka med åtskilliga nya hits som tex Infinite och Burn It Down. Bandet var planerat att komma till Sverige som en av huvudakterna till High 5ive Summer Fest 2020* i Stockholm, men festivalen flyttades fram pga rådande pandemi och nu är det bestämt att bandet istället kommer tillbaka i Maj 2021 och gör 2 st Sverige-spelningar. En i Stockholm och en i Göteborg tillsammans med gäster som presenteras vid senare tillfälle.

* Samtliga biljettköpare till High 5ive Summer Fest 2020 och 2021 har möjlighet till 50% rabatt på sin biljett till detta event. Notera! Rabatterad biljett är ENDAST giltig tillsammans med köpt biljett biljett till High 5ive Summer Fest från samma konto.

Åldersgräns: 18 år
Insläppstid: kl 18.15
Eventstart: kl 19.00

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid

söndag, 9 maj 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Brewhouse

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad