Menu

Gamma Ray + Support

Göteborg

Brewhouse
fredag, 11 december 2015 kl:19:00

I vinter återvänder Kai Hansen och hans följe till Svea Rike för att förära oss än en gång med sin power metal à la Deutschland! Europaturnén inleds hemma på tysk mark i oktober och kommer till Göteborg och Brewhouse den 11 december. Som förband ser vi Serious Black och Neonfly!  Gamma Ray firar i år 25 år som band - och vilka år det varit! De har hittills turnerat i samtliga av jordens världsdelar och levererat riff efter riff, alltid lika outtröttligt. Lägg därtill ett dubbelt dussin av släpp, varav elva studioalbum, så har ni ett högproduktivt och framgångsrikt metalband.  Åldersgräns 18 år Dörrarna öppnas 19:00På scen 19:30  Onlineförsäljning stänger klockan 19:00 på konsertdagen.Biljetter säljs i dörren från klockan 19:00 såvida konserten inte är slutsåld.  Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150 

Lokal: Brewhouse

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid

fredag, 11 december 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Brewhouse

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad