Menu

SOUNDS LIKE: FAINT NOISE

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
tisdag, 6 februari 2018 kl:19:00

OBS! Konserten är flyttad till utställningen Nordisk salong, plan 3. Onumrerade platser.

Faint Noise är en trio baserad i Stockholm, bestående av Karin Hellqvist, Anna Petrini och Malin Bång. De arbetar alla, både som grupp och individuellt, aktivt med den nyaste musiken. Instrumentariet violin, blockflöjter och ljud ger trion en spännande klang, liksom det faktum att tonsättaren Bång är en av musikerna; detta gör att musiken blir en aktiv och dynamisk del av ensemblens framföranden.

Inom klassisk konstmusik har den nutida musiken fört en marginaliserad tillvaro. Som ett försök att skapa en ny plats för dagens nyskrivna musik, vill vi i ett samarbete mellan Dunkers Kulturhus, Helsingborgs Kammarmusikförening och Musik i Syd starta konsertserien Sounds Like! med spelplats Dunkers Kulturhus.

Arrangemanget är i samarbeta med Musik i Syd & Helsingborgs Kammarmusikförening.

Barservering innan konserten.




Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

tisdag, 6 februari 2018 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad