Menu

Internerad

Göteborg

Cinnober Teater
torsdag, 23 april 2020 kl:14:00

Cinnober Teater presenterar:
Internerad
Cinnober Teater - Göteborg
Masthuggsterrassen 3 (ovanför Masthuggstorget)
Torsdag 23 april 2020 kl. 14.00
Längd c:a 1 tim 15 min utan paus

Internationell premiär!
Cinnober presenterar

Internerad av Kathrine Nedrejord

Genom en stark, poetisk och rytmisk text, kostymer inspirerade av livet i norr och musikaliska toner hämtade ur samisk tradition, undersöker Cinnober det samiska kulturarvet i en samtid fylld av frågor. Samman knyts bilden av ett samhälle idag med dess förflutna. Dåtidens röster kommer till tals.

Internerad är en musikteaterföreställning som beskriver delar av den samiska historien, den som utspelades i Finnmark under en stor del av 1900-talet. Det är en egen värld i ett storslaget landskap, som visar oss erfarenheter från ett utanförskap.

Fem skådespelare, klädda i den uppmärksammade designern Ramona Salos kreationer, ackompanjeras på scenen av den samiske musikern och kompositören Torgeir Vassvik. Pjäsen, skriven av det nya stjärnskottet Kathrine Nedrejord, är redan husdramatiker på Norges Nationalscen.
?Cinnober gör med sin sista produktion en insats för ny ospelad dramatik av internationell klass. Vi är glada för att presentera en text som visar en okänd historia om hur det är att leva här uppe i norr!

Regi Anna Forsell
Kostymdesign Ramona Salo Myrseth
Musik Torgeir Vassvik
Ljus, dramaturgi, översättning Svante Aulis Löwenborg

PUBLIKSAMTAL Internerad
3, 15 och 25 april ges Internerad med publiksamtal, då ingår lite mer i biljettpriset.

2 april kl 20.30-21.30 ges pubilksamtal om kostymdesign, med avstamp i modeskaparen och kostymdesignern Ramona Salos arbete. Cinnober inviterar till samtal med publiken. Det ingår en liten matbit och ett glas vid uppvisande av biljetten.

15 april kl 20.30-21.30 publiksamtal om samisk musiktradition och nya strömningar, med avstamp i musikern Torgeir Vassviks arbete.  Det ingår en liten matbit och ett glas vid uppvisande av biljetten.

25 april kl 19.30-20.30 publiksamtal om ny dramatik från Sápmi, med dramatikern Kathrine Nedrejord som hedersgäst. Det ingår en liten matbit och ett glas vid uppvisande av biljetten.

25 april har också Cinnober Teater slutfest! Festen innehåller fullpris från baren, för att bar- och musikpersonal ska få arvode. Ingen entré. Stöd festen!

a href=http://www.cinnoberteater.com target=_new www.cinnoberteater.com /a

a href=http://www.pusterviksbiljetter.com target=_new www.pusterviksbiljetter.com /a
a href=http://www.facebook.com/pusterviksbiljetter target=_new Pusterviks Biljetter Facebook /a

Datum / Tid

torsdag, 23 april 2020 kl: 14:00

Plats

Göteborg, Cinnober Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad