kl: 21:00

Poison Idea + Twin Pigs + Pablo Matisse

Club Slacker - PustervikDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Club Slacker återuppstår från det döda för två klubbkvällar i sommar. Först Dead Boys första europaspelning någonsin och sedan Poison Ideas sista spelning någonsin. Det är nästan så jag vill använda det mest överanvända arrangörsordet någonsin, okej jag gör det: Det här kommer bli en EPISK sommar när punklegendarer från alla jordens hörn intar Pustervik! Håll tummarna för om allt går vägen så blir det ännu en EPISK punkkväll på Pustervik i Augusti men förhandlingar pågär ännu där....


POISON IDEA (US) – på scen 00.00
Alla sagor har sitt slut vilker tyvärr även gäller legendariska punkband från Portland såsom Poison Idea. För några år sen fick de sluta turnéra pga hälsoproblem men nu har de officiellt gått ut med att de gör den sista turnén någonsin. Mitt i den stora sorgen över att Poison Idea ska sluta turnéra så känner Club Slacker en otrolig gläjde över att få äran av att sätta upp the kings of punk en sista gång!


TWIN PIGS – på scen 23.00
It's better to burn out than to fade away sägs det. Nu har Twin Pigs brunnit så hett å länge att man varit tvungen att hitta på nya mätinstrument för värme, energi och ljus. 2018 släppte de sin andra skiva, Scandinavian Nightmare, som plockade hem samtliga musikpriser, gav dem oändliga lovord i internationell press right down till de mest obskyra bloggarna från Tyskland. Alla var tvungna att förhålla sig till detta fenomen, vare sig de vill eller inte. Ihärdigt turnerande med en krigarmunks mentalitet har gjort Twin Pigs till inte ett av, utan Det Bästa Bandet Sverige Har Att Erbjuda.


PABLO MATISSE – på scen 22.00
Klassiskt, rakt på och med massor av energi! Med medlemmar från The Soundtrack of Our Lives, Division of Laura Lee och Affordable Hybrid är detta ett band som redan erövrat världen, dock inte tillsammans. Än! Debutplattan "Rise" släpptes i Oktober förra år på Startracks och 2019 måste väl vara året som Pablo Matisse gonna rise above gonna rise above för de är ju nåt så inåt helvete bra att det är löjligt!


DJ:s konsertlokalen: TBA


Lördag 20 Juli
Club Slacker
Pustervik
Öppet: 21.00-03.00
Biljetter: Early Bird finns ute från 160 kr + serviceavgift på tickster nu!
Ålder: 20 år (18 med förköpsbiljett)
www.jonk.se11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-20 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: