Menu

COLORS Sommarpremiär med WSTRN (UK)

Göteborg

Colors
onsdag, 28 juni 2017 kl:19:00

10 år har snart passerat. Colors har vuxit från en liten intim onsdagsklubb till ett av Sveriges största sommarklubbevenemang. Etablerad som en självklarhet i Göteborgs sommarsäsong. Men allt gott har ett slut. I år kör vi en sista maxad sommar där vi går all in på alla fronter. Vi har en helt ny magisk venue, kallad 105:an, på Bananpiren där vi har en otrolig uteservering med fantastisk kvällsol men också tak så utomhusdansgolvet är räddat även när det svenska sommarvädret sviker. Känslan är en färgglad svartklubb med en grym hamn- och industrikänsla.


Live: WSTRN (UK)
West London-baserade R&B-trion bestående av Akelle Charles, Haile och Louis Rei slog igenom massivt 2015 med monsterhitten "In2" som toppade UK's singel charts och fick dem signade av Atlantic Music. In2 har nu 30 miljoner views på Youtube och remixats av allt från Kehlani till Wretch 32, Chip och Geko. Låten har följts upp av massiva hits som "A-list", "Come Down", "Trap Love" och "Fine Wine" tillsammans med Yxng Bane. WSTRN jobbar även med artister som Mr Eazi, Stefflon Don, Krept & Konan och MoStack.


BLK SKN Showcase med LAMIX, JOEL FUNGZ + Aden & Asme
Göteborgsbaserade klädmärket Blvck Skin står för våra personalkläder i år och bjuder på ett grymt showcase med bland annat Stockholmsbaseras LAMIX som just släppt sommarhitten “Hey Babe” som i skrivande stund ligger 3a på Spotify Viral. med sig har han Joel Fungz och Göteborgsduon Aden & Asme.


Superga Sneakerlab
Det italienska skomärket Superga har i sommar flyttat in sitt Superga Colors Tech Lab hos oss och varje kväll kan du ha turen att vara en av de lyckliga gästerna som får laborera fram sina egendesignade färgglada sneakers och ta med hem efter kvällens slut. Labratorierock och skyddsglasögon finns på plats för det lär skvätta en hel del färg!


Colors Super Mega Arcade Battle
Denna sommaren har du chansen att utmana dina vänner eller fiender i en seriös arkadspelsfight inför Colors stora publikskara. All we do is win men du själv kanske går hem som en looser ;)


The Swedish Brewing Company
I år är vi väldigt stolta över att lansera vår egna Colorsöl. I samarbete med hypade bryggeriet The Swedish Brewing Company har vi skapat en fantastisk Colors Premium Summer Lager som kommer vara sommarens bästa öl och det självklara valet 2017. (Happy Hour 21:00-23:00)


Lakwizin Kreol
Vi har under de senaste åren blivit bortskämda av Lakwizin Kreol's tropiska husmanskost och vi kan stolt meddela att så är fallet även i år. Dessutom en hel del nya spännande rätter på menyn!


OBS! KOM I TID! Vi kör dessutom Happy Hour 21-23!


??????????????????????????????????


Gäster som följer färgkoden får förtur i kön!


*Förköp ger platsgaranti


**Godkänd färgkod är: Överdel med tydligt färginslag, underdel med tydligt färginslag eller minst två accessoarer (keps, halsband, skor, bälte etc) i rätt temafärg.


Förköp rekommenderas!


??????????????????????????????????


Colors Sommarpremiär - pink Night 28/6


Dresscode: Rosa!


Live: WSTRN (UK) + Lamix, Joel Fungz + Aden & Asme
Residents:
DJ Dainja, DJ Confuze, Lady Louise


Plats: Byggnad 105, Bananpiren, Frihamnen


Tid: 21-03 (20 år)


OBS! Colors tar endast kort. Inga kontanter!


Biljetter: www.tickster.seeller i butik, Tshirt Store, kungsgatan 17.


Följ på Instagram: #colorsgbg @colorsgbg

Datum / Tid

onsdag, 28 juni 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Colors

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad