Menu

Live: The Suburbans

Göteborg

Contrast Public House, Tredje Långgatan 16
fredag, 15 november 2019 kl:15:00

THE SUBURBANS


Med en NYC Club Tour, gig i Berlin och fjolårets stora soulproduktion GBG Soulparty i bagaget står 8-manna bandet från Göteborg nu på scenen på Contrast Public House, för första gången!
Bandet spelar soul och funk från 60-talet och framåt. Allt från hits med James Brown, Wilson Pickett och Etta James till Tower of Power, Steve Winwood och Aretha Franklin.
De adderar också en del musik från mindre kända kompositörer för att lyfta fram en mer unik spellista.
Repertoaren har de gjort till sin egen - vi beskriver det som det oförutsägbara soundet från förr adderat med modern verklighet helt enkelt!
”Subbarna” använder musiken som ett redskap för lycka och glädje, de är drivna av nyfikenhet och har en oändlig mix av influenser. Det viktigaste är att publiken har lika kul som de själva har och att alla som upplever en spelning smittas utav bandets driv att ha så roligt som möjligt. Deras motto är: ”Get up, stay up!” och indikerar att publiken inte skall kunna sitta still.


Bandet har en traditionell Memphis Stew komposition med en blåssektion uppbackad av en Hammond B3:a samt rytm, bas & trummor. På sång hittas en genetisk fusion av rock och soul.


På Scen 22.00

Datum / Tid

fredag, 15 november 2019 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Contrast Public House, Tredje Långgatan 16

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad