Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Jazzklubb Vauxhall: GJO - med lite Georg Riedel

Contrast Public House, Tredje Långgatan 16Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vem kan motstå folkkäre Georg Riedel? Inte GJO i alla fall!


Måndagen 2 mars fortsätter hyllade Göteborg Jazz Orchestra att utforska våra Svenska Jazzhjältar och lyfter denna gång fram Georg Riedel:s låtar och arrangemang i en avdelning av konserten. Utöver det får vi fint besök av sångaren Erik Gullbransson.


Mycket som händer som vanligt och en massa spelglädje! Allt under devisen ”Jazz är kul” och under ledning av Johan Borgström.


Georg Riedel – vann 2019 Sveriges Radios jazzpris ”Årets kompositör” - har skapat sånger och melodier som gått från generation till generation och i hög grad berikat den svenska musikskatten. Över 50 år efter att Georg Riedel inledde sin karriär har han kvar sin nyfikenhet och är ständigt aktuell med ny musik. En sann jazzhjälte!


Erik Gullbransson – www.erikgull.se- har gjort ett avtryck i jazzsverige som bland mycket annat en storbandscrooner av rang frekventa framträdanden med t ex Bohuslän Big Band och inbjuds ofta av storband över hela landet. Erik är också en flitigt anlitad musikalartist med roller i Les Misérables, Jesus Christ Superstar för att nämna några.


Contrast Public House, 3e Långgatan 16.
Dörrarna öppnas kl 15, bandet spelar kl 19.30


"Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra! " (Mats Hallberg i Orkesterjournalen)
orkesterjournalen.com/wordpress/?p=40030
”…det finns inget bättre storband att uppleva live. Vilken lyx att ha det i Göteborg!”
Anders Nyrenius från publiken
Göteborg Jazz Orchestra - Jazz är kul!


Bandet börjar spela kl 19.30


Köp gärna även den den förmånliga 3-rättersbiljetten (utöver entrébiljett). Du kan också boka bord för middag via info snabel-a contrastgbg punkt se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-02 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: