Menu

Kristin Korb Trio Featuring K-M Almqvist

Göteborg

Dergårdsteatern
måndag, 19 oktober 2020 kl:19:00

Äntligen får vi besök av den sjungande basisten Kristin Korb. Kristin Kommer från USA:s västkust och tog sin Master in Classic Bass Performance vid UCLA, San Diego. Där inspirerades hon att börja sjunga och spela bas samtidigt. Hon studerade även för den legendariske jazzbasisten Ray Brown och skivdebuterade med hans trio 1996.

Kärleken förde henne till Danmark 2011 och hon har snabbt etablerat sig i Europa och turnerar nu i hela världen. Hennes framträdande präglas av virtuositet, värme, närvaro och lekfullhet och hon kryddar ofta musiken med humoristiska berättelser.

Tillsammans med sina suveräna medmusiker, slagverkaren Snorre Kirk, pianisten Magnus Hjort och saxofonisten Karl-Martin Almqvist bjuder hon på en rad pärlor ur den amerikanska sångboken men även eget material.

ARRANGÖR
Musik i Lerum i samarbete med
Kulturens och Lerums kommun Kultur och bibliotek och stöd av Knutpunkt Nefertiti, Västra Götalandsregionen

Längd:
70 min (ingen paus)

PRIS:
250 kr Ordinarie
210 kr Medlem

För att få medlemsrabatt skall du ha betalat medlemsavgiften för innevarande år - du kan betala den på Musik i Lerums Webbshop a target=_blankhref=https://musikilerum.se/musikilerum.se/a

Lösenord för medlemsrabatt har meddelats i tidigare mailutskick från Musik i Lerum. Om du är medlem och inte känner till lösenordet, kontakta a href=mailto:info@musikilerum.seinfo@musikilerum.se/a


Välkommen!

Datum / Tid

måndag, 19 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Dergårdsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad