Menu

Sinne Eeg Danish Duo

Göteborg

Dergårdsteatern
onsdag, 25 november 2020 kl:19:00

Den danska sångerskan Sinne Eeg har världen som arbetsfält. I USA har hon skapat sig en stark position och uppträtt på legendariska The Kennedy Center, Dizzys och Kitano.

Hon har utvecklats till en fulländad jazzartist, oavsett vilket format hon framträder i. VI har kunnat se henne med Göteborgs Symfoniker på Götaplatsen och senast hon gästade Lerum kom hon från en turné i Japan mellanlandade i Dergårdsteaten och flög på kvällen till Paris.

Den 25 november framträder hon med en av Danmarks mest hörvärda och uppmärksammade pianister, Jacob Christoffersen, spelat med henne i flera år. Duon har utvecklat ett fantastiskt samspel. Sinne Egg sång, Jacob Christoffersen piano.

Konserten livestreamas

ARRANGÖR
Musik i Lerum i samarbetet med Kulturens och Lerums kommun kultur & bibliotek och stöd av Knutpunkt Nefertiti, Västra Götalandsregionen.

Längd:
70 min (ingen paus)

PRIS:
250 kr Ordinarie
210 kr Medlem

För att få medlemsrabatt skall du ha betalat medlemsavgiften för innevarande år - du kan betala den på Musik i Lerums Webbshop a target=_blankhref=https://musikilerum.se/musikilerum.se/a

Lösenord för medlemsrabatt har meddelats i tidigare mailutskick från Musik i Lerum. Om du är medlem och inte känner till lösenordet, kontakta a href=mailto:info@musikilerum.seinfo@musikilerum.se/a


Välkommen!

Datum / Tid

onsdag, 25 november 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Dergårdsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad