Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:30

Kom Du?

Draken, Folkets HusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bKom du? - Sexualkunskap för vuxna/b

bEn scenshow med Alla våra ligg/b

Varför går vi vuxna runt och tror att klitoris bara är en liten knapp och är osäkra på var prostatan sitter? Borde vi inte lärt oss det någon gång?
I showen ”Kom du? Sexualkunskap för vuxna” får publiken en igenkännande, lärande och framförallt humoristisk sexualkunskapslektion. På scen står Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden Alla Våra Ligg och berättar om hur de själva lärde sig om sex, vilka knäppa föreställningar man hade om sexualitet förr i tiden och hur man kan fylla kunskapsglappen när man inte längre får gå till ungdomsmottagningen.

Med en interaktiv och personlig show lovar vi att ni kommer våga prata om och utforska sex med varandra, partners och dig själv. Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det så ofta tabubelagda ämnet.

bVarmt välkommen till Draken den 10 maj!/b

__________________

bMer om Alla våra ligg:/b

Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.

bTider:/b
Insläpp: kl 18:00
Starttid: kl 18:30
Spellängd: 2,5 h inkl paus.

bÅldersgräns:/b
15 år. Inte okej för yngre i målsmans sällskap.

bRullstolsbiljetter:/b
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.
Ledsagare köper egen biljett.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-10 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: