Menu

Hur kan vi? Live Göteborg

Göteborg

Draken (M)
tisdag, 23 april 2019 kl:19:00

HUR KAN VI? LIVE KOMMER TILL GÖTEBORG.


KOM OCH SAMTALA MED ALEXANDER BARD, ARON FLAM, REKTOR HAMID, HANIF BALI, ANN HEBERLEIN, HENRIK JÖNSSON, JENS GANMAN, ASHKAN FARDOST, KENT WISTI. (Fler gäster kan tillkomma)


Efter den slutsålda succén i Malmö med Hur kan vi? Live arrangerar vi nu ytterligare en kväll i Göteborg den 23/4


Vi startade podden och Youtubekanalen Hur kan vi? för att bjuda in provocerande, utmanande och inspirerande gäster för att prata om ämnen som invandring, sex, jämställdhet, konsumtion, narkotika och religion. Vi tror på det mänskliga samtalet och att vi behöver bli bättre på att prata med varandra. Om vi inte kan prata med varandra kan vi inte heller leva tillsammans i ett samhälle.


Under en hel säsong har vi genom podden och vår Youtubekanal gjort människor arga, triggade, inspirerade och förhoppningsvis bidragit till ett högre tak i det svenska samtalsklimatet.


Den 23:e april i Göteborg bjuder vi in våra gäster från poddens första säsong och dig som lyssnat till ett live-samtal där vi kommer fortsätta prata om dessa viktiga ämnen.


Du har möjlighet att träffa gäster från podden och även lyssna till vissa av dem samtala på scenen. Du har också möjlighet att träffa andra lyssnare och samtalsdeltagare som under året som gått lyssnat på Hur kan vi? och är intresserade av att samtala.


UPPLÄGG:
18.00 Insläpp vid dörren och möjlighet att mingla
19.00 Showen startar
22.00 Showens slut
23.00 Dörrarna stängs


BILJETTER:
Ordinarie 379 kr
Inget speciellt ingår. Mer än en fantastisk kväll.


VIP 1000 kr
Exklusivt förmingel med ett glas bubbel tillsammans med Hur kan vi?-redaktionen och några av gästerna från programmet samt en Samtalsextremist-tygpåse.


VIP GULD 5000 kr
Exklusivt förmingel med ett glas bubbel tillsammans med Hur kan vi?-redaktionen och några av gästerna från programmet samt en Samtalsextremist-tygpåse. Du får också en möjlighet att ställa en fråga till en av gästerna på scen, frågan mailar du till oss innan kvällen och programledaren ställer frågan till gästen under kvällens gång. Vi bjuder dig också på en brunch dagen efter tillsammans med Navid Modiri och utvalda gäster.


Välkomna
Samtalet fortsätter

Datum / Tid

tisdag, 23 april 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Draken (M)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

379kr - 5000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad