Menu

Döden - andra sidan e ni klara?

Göteborg

Draken
fredag, 21 april 2017 kl:17:00

EXTRA FÖRESTÄLLNINGAR MED MANNHEIMER OCH APELGREN


Döden – andra sidan e ni klara? är en föreställning som bland annat tar upp vad som egentligen händer när man dör, vad som bör finnas på en bucketlist och hur det faktiskt ser ut i himlen. Missa inte denna föreställning som spelas på Draken hösten 2016.


”Döden – andra sidan e ni klara?” är den avslutande delen i Anna Mannheimer och Peter Apelgrens succétrilogi som inleddes med ”Gift” 2010, följdes upp med “Kids” 2013 och som setts av över 100 000 personer. I ”Döden” behandlar det mycket populära paret det slutgiltiga ämnet på samma skruvade, varma och öppenhjärtliga sätt som de tidigare talat om äktenskapet och föräldraskapet.


”Döden – andra sidan e ni klara?” är en föreställning som bland annat tar upp vad som egentligen händer när man dör, vad som bör finnas på en bucketlist, hur det faktiskt ser ut i himlen och vid vilken tid man gör sitt livs allra sista sugmärke. Det till synes allvarliga ämnet behandlas på duons karaktäristiskt öppenhjärtiga sätt, med humoristiska utsvävningar, osentimental värme och vana att ta upp saker som de flesta bara tänker tyst.


- Vi behöver nog alla bli mer bekväma med att prata om döden. Här hemma har vi skrattat och gråtit mycket åt det här ämnet och nu är det dags att göra det tillsammans med vår publik, säger Anna Mannheimer och Peter Apelgren.


Missa inte denna föreställning som spelas på Draken hösten 2016 och fortsätter under våren 2017.


Arrangör CS Nöje.


Föreställningen är ca 1 timme och 30 minuter utan paus.


Åldersgräns: 15 år


I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

fredag, 21 april 2017 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad