Menu

MEDELMÅTTAN FRÅN HISINGEN

Göteborg

Draken
lördag, 10 november 2018 kl:16:00

NIKLAS ANDERSSON - MEDELMÅTTAN FRÅN HISINGEN


Efter tio års stå-uppande och manusskrivande så är det äntligen dags för göteborgssonen Niklas Andersson att sätta upp sin egen föreställning. ”Medelmåttan från Hisingen” är en stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait.


Föreställningen handlar också om att som sladdbarn växa upp som i en familj med två äldre systrar och föräldrar som aldrig skiljde sig. Det är en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.


Niklas Andersson – Komikern från Göteborg, som trots det intetsägande namnet bland annat blivit utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan 2012. En gala som han sedan ledde tillsammans med Emma Knyckare på Storan i Göteborg 2018. Efter utmärkelsen på Svenska Stand up-galan har han skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv.


Förutom detta medverkade Niklas hösten 2017 i nyinspelningen av det anrika SVT-programmet ”Släng Dig i Brunnen” på SVT där hans klipp haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb. Niklas är dessutom med och driver stand up-klubb i Göteborg och regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.


Medelmåttan från Hisningen har premiär den 9 nov på Draken i Göteborg


Föreställningens längd ca 80 minuter. Ingen paus
Arrangör: CS Nöje
Biljettpris: 275 kr
Serviceavgift: 39 kr


I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

lördag, 10 november 2018 kl: 16:00

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad