Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Carl Stanley – Född 1996

DrakenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vårturné för Carl Stanleys standupföreställning “Född 1996”

“Av publikreaktionerna att döma, lär han nu inleda ett nytt segertåg genom landet, skrev Sydsvenskan i sin recension av premiärföreställningen. De fick rätt. Biljetterna till Carl Stanleys standupshow “Född 1996” har snabbt gått åt och det finns inte många platser kvar till höstens och vinterns föreställningar. Nu är det klart att det blir en fortsättning under våren 2020.

Den 26 september 2019 hade Carl Stanley premiär för sin standup-föreställning Född 1996 och sedan dess har han varit ute på en turné runt om i landet inför fullsatta bänkrader.
– Det har varit jätteroligt hela vägen. Responsen har varit helt fantastisk och en bättre start på turnén kunde jag inte önskat mig, berättar Carl Stanley.

I Född 1996 tar Carl Stanley upp tankar, känslor och trams som han skrivit ned de två senaste åren efter att han avslutade sin förra turné med standup-föreställningen Ärligt talat. Nu har han fått lite mer självdistans, men är fortfarande orimligt självsäker, med åsikter om det mesta och med grundtanken att alla ska få sig en släng av sleven.

Support: John Gillberg

Föreställningens längd ca 85 minuter inkl support. Ingen paus

Hemsida: a target=_blankhref=http://www.carlstanley.sewww.carlstanley.se/a

#född1996

Turnéproducent/Arrangör: Cecilia Stenborg, CS Nöje


Övrig info
Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställingen
Rekommenderas från 16 år
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: