Menu

Medelmåttan Från Hisingen – Niklas Andersson

Göteborg

Draken
lördag, 21 mars 2020 kl:19:30

Medelmåttan från Hisingen – Niklas Andersson
Efter tio års stå-uppande och manusskrivande så var det äntligen dags för göteborgssonen Niklas Andersson att sätta upp sin egen föreställning. ”Medelmåttan från Hisingen” är en stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait.
Det är en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.
Medelmåttan från Hisingen hade premiär på Draken 9 nov 2018. Efter 15 (!) utsålda föreställningar på Draken och en Sverigeturné ställer han sig återigen på samma scen för flera extraföreställningar.
Föreställningen är ca 80 min lång utan paus.
Arrangör: CS Nöje

Om Niklas Andersson
Niklas Andersson – Komikern från Göteborg, som trots det intetsägande namnet bland annat blivit utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan 2012. En gala som han sedan ledde tillsammans med Emma Knyckare på Storan i Göteborg 2018. Efter utmärkelsen på Svenska Stand up-galan har han skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv. Sommaren 2017 ersatte Niklas också Henrik Schyffert på turnén ”Badjävlar”, en turné där några av Sveriges absolut namnkunnigaste komiker som David Batra, Nour El Refai, Måns Möller, Fredrik Lindström och Johan Rheborg m.fl. turnerade runt om i sommar-Sverige.
Förutom detta medverkade Niklas hösten 2017 i nyinspelningen av det anrika SVT-programmet ”Släng Dig i Brunnen” på SVT där hans klipp haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb. Niklas är dessutom med och driver stand up-klubb i Göteborg och regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.

Längd: Ca 80 min, ingen paus.

Arrangör: CS Nöje www.csnoje.se

Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

lördag, 21 mars 2020 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad