Inställt!

Klara Zimmergren - Allt Kommer Bli Bra

DrakenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

b* * * EVENEMANGET HAR FLYTTATS! * * */b

Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang om max 50 personer behöver föreställningen som var planerad till den 11 september flyttas fram ytterligare en gång. Denna gång till 22 april 2021.

bKöpt biljett till den 25 mars 2020 och till den 11 september 2020 gäller till nya datumet 22 april 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något./b

Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.

Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.

Skicka då in ditt ärende via detta
a target=_blankhref=https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258Formulär/a senast 2020-09-09

Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

OBS – har du köpt biljetter via ett biljettombud så måste du vända dig till ett av våra a target=_blankhref=https://www.ticketmaster.se/help/outlet.html?language=sv-seBiljettombud/a under utsatt datum för att göra ett återköp.

Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang.


bAllt kommer bli bra/b

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen.
Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud.

Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Regi - Julia Njord

Längd ca 1 tim 30 min. Ingen paus.
Insläppstid: Kl. 18:30

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-22 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: