kl: 16:00

Medelmåttan Från Hisingen – Niklas Andersson

DrakenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Niklas Andersson- Medelmåttan från Hisingen

Det som från början skulle bli en kväll på Draken i Göteborg för Niklas Andersson och hans kärleksfulla föreställning ”Medelmåttan Från Hisingen” blev istället en helg, som sedan blev två helger, som sedan blev ytterligare ett par helger. Nu är Niklas uppe i 18 utsålda hus på Draken och han har dessutom sålt ut teatrar i Uddevalla, Borås, Kungälv, Kungsbacka och Stockholm.
Eftersom det har varit slutsålt överallt med över 17 000 sålda biljetter så är det därför otroligt roligt att meddela att Niklas nu släpper tryggheten på Västkusten och ger sig ut på en liten men naggande god Sverigeturné.

“Medelmåttan från Hisingen ” – En stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait. Det är också en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus

Hemsida: www.niklasandersson.nu

#medelmåttanfrånhisingen

Producent för “Medelmåttan från Hisingen” är Cecilia Stenborg, CS Nöje.

Föreställningen som blev flyttad från mars till oktober 2020 kommer nu återigen att flyttas på grund av osäkerheten gällande Covid-19.
Arrangören är glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Draken till våren och nytt datum blir lördagen den 6 mars 2021 med samma tid.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 14 september 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
Återköp efter den 14 september 2020 kommer inte att kunna ske.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören CS Nöje

Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-06 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: