Menu

Özz Nûjen - Statsminister

Göteborg

Draken
fredag, 21 mars 2014 kl:19:30

Statsminister Özz Nûjen
Inför valet 2014 presenterar en av Sveriges största standupkomiker en helt nyskriven föreställning. Statsminister Özz Nûjen” är en skarp standupshow som granskar makten och rör om i den politiska grytan med lika mycket humor som allvar.

Özz Nûjens förra soloföreställning Dålig stämning” hyllades av kritikerna. Den fick full pott i Göteborgs-Posten, kallades brännande politisk och brutalt rolig” av Jan Gradvall i DI Weekend och Svenska Dagbladet skrev att det är en ”modig monolog som får publiken att jubla”. När Dålig stämning” sändes på SVT i början av sommaren blev det årets mest spridda program från SVT Play.

I Statsminister Özz Nûjen” tar en av landets vassaste samtidskritiker steget fullt ut och lyfter den politiska humorn i Sverige till en ny nivå. Statsminister Özz Nûjen” har premiär den 14 mars 2014 och spelas under våren i Stockholm och Göteborg.
Längd ca 90 min

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

fredag, 21 mars 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

215kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad