Menu

Alex & Sigge - Meningen med livet

Göteborg

Draken
söndag, 16 november 2014 kl:19:30

Alex Schulman & Sigge Eklund
Meningen med Livet

Svenskarna har som aldrig förr tid och råd att söka lyckan - men inte blir vi lyckligare för det. ”Meningen med livet” är Alex Schulmans och Sigge Eklunds scenshow om allas vår desperata jakt på mening.

Under en helkväll på Cirkus i Stockholm och Draken i Göteborg framkallar de både skratt och tårar genom att driva med sig själva och sin samtid. Med sin unika kombination av skruvad humor och filosofiska grubblerier lyckas de till slut nå fram till något som faktiskt kan vara SVARET.

Alex Schulman är en av Sveriges mest uppmärksammade journalister och författare som 2013 gjorde succe med scenföreställningen ”Älska mig”. Sigge Eklund är författaren och tv-producenten som skrev och regisserade ”Älska mig”. Tillsammans har de Sveriges största podcast med 350 000 lyssnare och utgör en av vår tids mest älskade underhållnings-duos. Nu står de på scen för första gången ihop.

Arrangör: Lifeline & Villman Produktion
Längd: 90 min (ingen paus)


I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

söndag, 16 november 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad