Korvfestivalen Göteborg 2019

EriksbergshallenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Varmt välkomna till premiären av Korvfestivalen i Göteborg den 11-12 oktober 2019. Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla korvälskare och arrangeras under mottot: Smaka Korv, Prata Korv, Lär om Korv! Besökarna bjuds in till att förkorva sig i ett unikt utbud av både svensk och internationell korv tillsammans med passande tillbehör och dryck.


På korvfestivalen finns det många intressanta och spännande föreläsningar och korvkurser att del del av. Lyssna till korvens historia eller ta chansen att göra egen korv på plats under ledning av Sveriges främsta experter. För de allra minsta erbjuds spännande och lärorika upplevelser, fri entré för barn upp till 12 år i sällskap av en vuxen.


På Korvfestivalens stora scen presenteras ett mycket omfattande scenprogram där besökarna får lyssna till intressanta seminarier om de senaste korvtrenderna, titta på när Sveriges bästa kockar tävlar om att göra de godaste korvrätterna, debatter, tävlingar och prisutdelningar.


Bakom den populära festivalen står Korvakademien. Akademien är en ideell förening som bildades 1991 och består av tolv ledamöter. Den arbetar för att höja korvens anseende i samhället, öka utbudet av god korv, placera korven i rätt sällskap samt öka korvens användningsområde. Under kalenderåret genomför Korvakademien en rad olika aktiviteter, varav Korvfestivalen är en av dem.


Korvfestivalen Göteborg 2019


Datum & Öppettider


Fredag 11 oktober kl. 11 – 20
Lördag 12 oktober kl. 10 – 18


Pris
Förköp: 160 kr.
På plats i entrén: 180 kr ( i mån av plats).
Barn upp till 12 år, gratis i målsmans sällskap.
Pensionär: 100 kr. OBS! gäller enbart fredag innan kl 14.


Viktig information!
På lördagen är biljetterna indelad i fyra olika entrétider. Det innebär att ni måste komma under den tid som er lördagsbiljett berättigar entré, därefter får ni stanna så länge ni orkar och kan. Vänligen notera att er lördagsbiljett är ogiltig när er entrétid har gått ut.


Entrétider lördag
Kl. 10:00 – 11:30
Kl. 11:30 – 13:00
Kl. 13:00 – 14:30
Kl. 15:00 – 18:00


För fullständigt program, definitiva datum, öppettider m.m. besök vår hemsida www.korvfestivalen.se


Varmt välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-11 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: