kl: 20:00

Magna Mater

FolkDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

La Vaca Loca Presenterar:
Magna Mater + support
Folk - Folkteatern
Olof Palmes Plats - Göteborg
Lördag 15 juni 2019 kl 20.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år

Magna Mater har varit en ledande gestalt i den nya psykedeliska våg som strömmat in över landet. Gång på gång har de lyckats övervinna de mest kritiska av lyssnare. Det bekräftar att det är ärligheten och närheten i deras musik som gör dem unika. Likt The Band, Fleetwood Mac, Greatful Dead och Allman Brothers Band ligger fokus på oslagbar tajthet, improviserade instrumentala jam och stämsång.

Trots sin unga ålder har de sedan starten hunnit dela scen med en rad internationella band så som Kadavar, Danava, The Warlocks, Vetiver och GospelBeacH. Till svenska akter som Trummor & Orgel, Den Stora Vilan, Mylla, Kebnekajse och Sienna Root.

“Att skapa något som känns tidlöst och oberoende i ett tidevarv av digital revolution och ständig förändring kräver något unikt.
Magna mater flyttar tid och rum. Musiken ekar lika mycket av stilla havet, Big sur och Laurel Canyon som svenska västkusten, Brännö och Änggårdsbergen som av namn som Gregg Allman och Gene Clark som av Pugh Rogerfeldt och Nynningen.” - Woody West

Folk är handikappsanpassat.

Bordsbokning till före spelningen görs på:
folkgbg.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Olof Palmes Plats


Fler tillfällen:Magna Mater

Magna Mater, When Day Turns To Night på Spotify

When Day Turns To Night

When Day Turns To Night

Magna Mater, Flickan på Spotify

Flickan

Flickan

Magna Mater, Skogen på Spotify

Skogen

Skogen

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook