Menu

Slå Pattarna I Taket

Göteborg

Folkteatern
lördag, 19 september 2015 kl:18:00

  
Cabaret späckad av dans, musik och explosiv feministisk humor

Bered dig på allt! När systrarna Bianca och Tiffany Kronlöfs vassa tungor tar över Sveriges scener, vrids dina sinnen ut och in. En brännande cabaret fylld av dans, brandtal, musik och feministisk humor. Uppbackade av hyllade musiker, bjuder Tiffany och Bianca på ett färgsprakande helkvällskaos, där inget ämne går säkert. ”Föreställningen ska vara som en riktigt giftig tårta med jättefin glasyr!” varnar systrarna Kronlöf.

2012 gjorde Bianca och Tiffany succé i sociala medier med videon Så jävla PK samt Shit Snubbar say. SVT plockade snabbt upp dem i humorserien Full Patte, som sänder säsong två hösten 2015.

Bianca är grundare av teatergruppen Gruppen och har synts i uppsättningar på såväl Folkteatern (Men det skulle ni aldrig våga, Gruppen kartlägger den svenska teatern, Gruppen ger Skuld och Skam) som Dramaten (˜ [ungefär lika med]). Just nu är Bianca aktuell i filmen Svenskjävel. Tiffany har en bakgrund som musiker och feministisk reggaeartist.

Medverkande
Medverkande: Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf
Musiker: Thom Gisslén, Dijle Neva Yigitbas (Neva Deelay), Jonas Pomo

Av: Bianca och Tiffany Kronlöf
Kompositör/musik: Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén
Scenografi & kostym: Daniel Åkerström Steen
Ljusdesign: Moa Viltok
Mask: Daniela Krestelica

Lokal: Röda Scenen

Folkteatern är en länsteater med placering vid Järntorget i Göteborg och med turnerande verksamhet i Västra Götalandsregionen, vilken också är uppdragsgivare och ekonomisk huvudman. Teatern är en ekonomisk förening med medlemmar från ca 300 olika organisationer och föreningar - t ex fackförbund, hyresgästföreningar och bildningsförbund. Teatern har även enskilda medlemmar. På Folkteatern arbetar ett sextiotal personer, med stora variationer över säsongen beroende på repertoar

http://www.folkteatern.se/</i>

Datum / Tid

lördag, 19 september 2015 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Folkteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120 - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök