kl: 18:30

8 mars Internationella kvinnodagen

Frölunda KulturhusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Stora salen. Entré 80 kr. Servering med rättigheter. Paus mellan varje akt.

8 MARS – INTERNATIONELLA KVINNODAGEN
Vi firar med Soppteater om Fogelstadgruppen på dagen och med ett kvällsprogram med musik, dans, kör samt inslag av nycirkus. Och firandet fortsätter måndag 11 mars med den hejdlösa teaterföreställningen om vaginan, UNDER (är jag) BAR!

KVÄLLEN 8 MARS
HEN INGVARZ
Har du alltid längtat efter röjiga, dansvänliga låtar om livets alla dilemman: ge vika för tvåsamheten eller leva ett liv i fred med dina katter? Föra djupa samtal om samhällets strukturer eller engagera dig i hjärtekrossen och sveken i säsongens Paradise Hotel? Dricka öl i lugn och ro eller samla mod för att ragga upp den där heta personen i baren? Äntligen ett dansband som tar dessa frågor på allvar! Tagga till för ett dansbandskaos som löser upp normer, regler och allt du trodde att du visste om livet i allmänhet och dansband i synnerhet!

MAUD LINDSTRÖM - med sitt rättframma språk och sina personliga, roliga och hänsynslöst självutlämnande texter sätter hon ord på det som många tänker men få vågar säga om ämnen som kärlek, sex, identitet och makt, och lämnar ingen oberörd. Feministisk visrockn roll som är vass och berörande, vacker och ful, rolig och djupt allvarlig, men alltid modig, anspråksfull och angelägen.

SLYNKÖREN har fler medlemmar än alla band du känner tillsammans, fler stämmor än du ens nästan klarar av i duschen och mer attityd än alla dina kaxiga grannhundar. Slynkören kallas med all rätt för Göteborgs stökigaste kör!

PARIAN OCH KARAVAN, persisk dans och musik. Parian är en dans- och teaterförening och uppträder vid större festligheter och högtider, som t ex Eldfesten. Karavan Ensemble består av en grupp som har musik-, konst- och dansundervisning på olika nivåer och i olika former: klassisk, folklore och orientalisk.

CAROLINA NÄSMAN, musikal- och nycirkusartist är konferencier och håller ihop kvällen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-08 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: