Stand Up - Grinden Stand Up Special

Frölunda KulturhusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Stora salen. Servering med rättigheter. Entré 100 kr. Ca 1,5 tim.
GRINDEN STAND UP SPECIAL

Medverkande: Thomas Eriksson, Ina Lundström, Nicole Bevenhall, Ellinor Johansson, Linda Smedberg. Konferencier Gunnar Söderberg.

Thomas Eriksson:
Thomas är komikern som är uppvuxen i Dalarna men bosatt i Stockholm. God skäggväxt och innehar avancerade öronviftarkvalitéer. Han är en flitigt anlitad komiker som även arbetar som skådespelare på scen och i radio. Han rollspelar i podden Rollspelarklubben och är en av de roligaste människorna vi sett på scen.

Ina lundström:
Journalist som bland annat skriver krönikor i GP, programledare Ring P1 och arbetar för magasinet Filter. 2018 startade hon och Emma Knyckare podden Klubb Hybris med undertiteln: Hur kul kan man bli på ett halvår? Och det är precis vad Ina gjorde och på 6 månader gick hon från att aldrig ens ha sett standup till att själv stå mitt i strålkastarljuset och vidare till att bli en av våra nya stjänor!

Ellinor Johansson:
Sörmländskan som flyttade till Göteborg för teatern, men kom att göra succé på standupscenen. Charmigt berättande med stor publikkontakt. En skvätt bondförnuft och en närhet som gör att Ellinors humor träffar dig rätt i hjärtat. Ellinor känner man igen på sin stora reportoar på miner och utspel. Hon har en närvaro som man aldrig tar miste på. Hon bjuder på många tankar och erfarenheter ur sitt liv och även om hon själv står i centrum i alla historier, känner vi alla igenom oss i hennes komik.

Gunnar Söderberg: En vardagsnära humorist med stor scennärvaro som skapar en värme i publikens hjärta. Han har sysslat med humor i olika former i dryga 25 år och har innan han började med stand up skolats i både att av Sveriges bästa studentspex och flera olika sketchgrupper.

Nicole Bevenhall:
Göteborgskomiker som helst snackar dejting och kärlek men har även spännande ämnen som vägglöss och finlandssvenskhet på agendan. Hon har en förkärlek för ordvitsar och att driva med både sig själv och publiken och med glimten i ögat lockar hon till skratt med både skämt och gester.

Linda Smedberg:
Skådespelerskan som blev ståuppare. Steget från skådespelare till ståuppare kan tyckas kort. Att göra stand up är dock mer av ett självskadebeteende än ett yrke. Men det är den bästa källan till glädje både för henne och publiken. Linda har uppträtt på klubbar över hela södra Sverige, från Norrköping ner till Malmö.

Varmt välkommen till en kväll i humorns tecken!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: