Menu

Hej Festival!

Göteborg

Frölunda Torg
lördag, 27 augusti 2016 kl:12:00

Missa inte sommarens stora familjefest när vi förvandlar södra parkeringen till en festival! På scen står Sean Banan, Petter, ISA och Panetoz och vår konferencier Nassim Al Fakir. Dagen kommer att vara full av roliga aktiviteter för stora och små. Vi ses den 27 augusti!

I år fyller vårt älskade torg 50 år och det vill vi fira ordentligt tillsammans med er! Därför har vi skapat en egen festival som vi kallar Hej festival! Den 27 augusti firar vi stort och utlovar en dag av trevligt umgänge, konserter, roliga aktiviteter och mat från Göteborgs bästa foodtrucks!

Men vi vill inte bara ställa till med ett stort kalas. I samband med vårt 50-års jubileum vill vi också passa på att ge något tillbaka till vår stadsdel. Därför kommer vi under festivaldagen att dela ut fem stipendier till ett värde av 100 000 kronor till eldsjälar i området. Stipendierna delas ut av Skandias stiftelse Idéer för livet som sedan 1987 premierat personer, organisationer och föreningar som arbetar med att förebygga utanförskap och ohälsa hos barn och unga. Vi hyllar våra eldsjälar genom att låta dem ta emot sina stipendier på Stora Scenen.

Festivalen håller till på södra parkeringen utanför Frölunda Torg. Mellan 12.00 och 15.00 håller vi festivalområdet öppet för allmänheten. Då kan du träffa Bamse och hans vänner, hoppa hoppborg och studsmatta, äta popcorn och sockervadd eller bara mingla och njuta av god mat från någon av våra foodtrucks.

Mellan 15.00 och 16.00 tömmer vi området för att rigga om för kvällens konsert.

Klockan 16.00 öppnar vi festivalområdet för insläpp mot biljett! Och klockan 17.00 ökar vi tempot och kör igång med kvällens stora show som gästas av bland andra våra folkkära artister Sean Banan, Panetoz, ISA,Petter och Nassim Al Fakir.

Läs mer på www.frolundatorg.se/hejfestival.

Insläppstid: 12-15 (utan biljett öppet för alla) 16-17 insläpp mot biljett
Spellängd: till ca 23.30

Priser: 0–2 år gratis. 3–7 år 55 kronor. 8 år och uppåt 95 kronor.
Familjebiljett: 2 barn (3–13 år) och 2 vuxna 250 kronor
Alla under 13 år måste gå in i vuxet sällskap.

Köper man ”singelbiljetter” är det priserna och kategorierna nedan som gäller.

Datum / Tid

lördag, 27 augusti 2016 kl: 12:00

Plats

Göteborg, Frölunda Torg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

65kr - 275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad