Menu

Västkusteffekten - Göteborg, Villa Belparc

Göteborg

Göteborg Villa Belparc
fredag, 27 juli 2018 kl:19:30

Komikerkollektivet Västkusteffekten, bestående av Henrik Hjelt, Mikael Tornving, Ann Westin, Anna Blomberg och Tobias Persson, ger sig ut på sommarturné igen!
Dessa tungviktare inom svensk humor garanterar varma skratt och stor igenkänningshumor när de för tredje sommaren i rad intar sommarsverige.


Mikael Tornvings inslag med publikfrågor är givetvis ett stående inslag.


– För mig som är medelålders vit man är det ju den högsta formen av njutning att få förklara saker för människor som inte har mikrofon och kan ifrågasätta mig. Det får mig att känna mig rik och betydelsefull, jag älskar det, säger Mikael.


Tornving hälsar att han, precis som tidigare år, tar emot alla spörsmål men föredrar frågor om samhälle och historia. I de fall han inte kan svaret lovar han att låta trovärdig och vederhäftig, ungefär som en minister eller i alla fall som en ledamot i Landstingsfullmäktige. Kanske en suppleant.


– Som gammal soldatdotter känner jag mig verkligen hemma med grabbarna och då tänker jag främst på de före detta officerarna Micke Tornving och Henrik Hjelt. De vet hur man saluterar en kvinna. Anna Blomberg har jag beundrat sedan jag såg henne i kvarteret Skatan. Tyvärr är alla mycket längre än jag. Mycket längre. Jag ser ut som en liten Jobbit. Men det är en av de roligaste turnéerna jag åkt på! säger Ann Westin.


Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning.
Medverkande: Tobias Persson, Ann Westin, Anna Blomberg, Henrik Hjelt, Mikael Tornving.
Hustrubadur: Henrik Olsson.


* För bordsbokning kontakta Villa Belparc på 031-829282 eller info snabel-a villabelparc punkt se (Obs, vid bordsbokning måste du köpa biljett till showen separat via Tickster.)
* Längd ca 2 timmar inkl. paus.
* Onumrerad sitt/ståplats.
* Barn under 13 år går gratis i målsmans sällskap.

Datum / Tid

fredag, 27 juli 2018 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Göteborg Villa Belparc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad