kl: 22:45

Photo Tour Gothenburg by night

Göteborg


BILJETTER / MER INFORMATION


En stad som Göteborg med en historia av sjöfart och vatten är fantastisk om natten. Svepande panoraman, reflektioner i vattnet som avspeglar Göteborgs fantastiska arkitektur. Under kvällen passerar vi kända landmärken som Operan och Feskekörka.

Vidare går turen via gränder, kanaler, torg för att sedan vända in mot centrala delarna av staden och vidare ut med vallgraven. Du som deltagare kommer att bli inspirerad av staden nattetid med ljusspår från bilar och spårvagnar. City Photo Tour visar hur du på ett kreativt sätt tar bättre kvällsbilder med hjälp av både ficklampor och naturligt ljus

Mötesplats: First Hotel G, Göteborg
Adress: Nils Ericsonsplatsen 4 , Göteborg

Höjdpunkter:
*Utforska Göteborg på natten
*Vill lära dig mer om nattfotografering
* Introduktions workshop med en professionell fotograf
* Pro feedback på dina bilder
* Bra platser för foto
* Få tips i fotografering

Du kommer se:
Panorama över Göteborg
Opera huset
Gustaf Adolfs torg
Avenyn
Feskeôrka ( Fiskekyrkan )

Du kommer lära dig:
Förstå nattfotografering me praktiska övningar
Förstå Slutare, Bländare, Iso
Komposition
Fokus i svagt ljus

Inkluderat:
Fotograf och tur guide

Ta med:
Systemkamera eller Kamera med manuella inställningar ( inte nödvändigt om du bara vill följa med på turen )
Stativ (finns att hyra)
Lämplig klädsel för dagen beroende på väder
Bra skor
Snacks
Vatten


Ingår ej:
Kamera
Hämta/ Lämna Hotell
Transport

Guide språk:
Engelska
Svenska

Tid 3 timmar

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största med omkring 550 000 invånare i tätorten och ungefär en miljon i Storgöteborg. Samhället ligger på västkusten vid Göta älvs mynning

http://www.goteborg.com/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-07-07 22:45


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg,


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

695kr - 1020kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Drömstart För Annika Anderssons Och Thomas Peterssons Nya Komedi
PRESS
24 maj
kl: 10:40

Drömstart För Annika Anderssons Och Thomas Peterssons Nya Komedi

DRÖMSTART FÖR ANNIKA ANDERSSONS OCH THOMAS PETERSSONS NYA KOMEDIDen 27 april släpptes biljetterna till relationskomedin MINNS DU MIG? med Annika Andersson och Thomas Petersson i huvudrollerna. Föreställningen, som spelas på Lisebergsteatern hösten 2017 med premiär 22 September, har fått en riktig drömstart. Den stora efterfrågan av biljetter gör att man redan nu släpper ytterligare 16 föreställningar ända in i december.
-"Det känns verkligen kul med det stora intresset för föreställningen, den har ju aldrig spelats i Sverige förut. Att få en bekräftelse på att man val rätt pjäs redan nu känns ju väldigt bra." säger Thomas Petersson.
-"Jag tror att ämnet i föreställningen tilltalar många och de förstår nog att det kommer finnas många igenkännande situationer att skratta åt" inflikar Annika Andersson.I höst möts Västkustkomikerna äntligen igen på scen i denna fantasifulla komedi, vars repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två folkkära komiker. Idag släpper produktionsbolaget 2Entertain ytterligare 16 föreställningar till den eftertraktade komedin.

-"Föreställningen har lockat publiken mycket snabbare än vi förväntat oss. Det gör att vi med glädje redan nu kan erbjuda fler tillfällen att se den under hösten" säger föreställningens producent Christoffer Bendixen.

Med överraskande humoristiska situationer behandlar pjä... Klicka för att läsa mer

Bild på Eva Dahlgren Avslutar Sin Sommarturné På Trädgårdsscenen På Skeppsholmen 20 Augusti
PRESS
16 maj
kl: 12:10

Eva Dahlgren Avslutar Sin Sommarturné På Trädgårdsscenen På Skeppsholmen 20 Augusti

I sommar beger sig Eva Dahlgren ut på en sommarturné till väl utvalda platser runt om i Sverige. Hon besöker bland annat Way Out West i Göteborg och den 20 augusti avslutas turnén i en grönskande oas i centrala Stockholm, på Trädgårdsscenen på Skeppsholmen.

Efter nio års musikalisk tystnad återkom Eva Dahlgren 2016, med det starka, vemodigt mjuka och delvis New York-inspelade albumet "Jag sjunger ljuset". Albumet fick höga betyg i bland annat Aftonbladet, DN och Di Weekend och befäste henne som en stilren artist med elegant formulerade texter och melodier. Efter ett ständigt sökande och experimenterande under hela 80-talet, nådde hon sin kommersiella topp med albumet "En blekt blondins hjärta" 1991. Med sina nio Grammisar och tre rockbjörnar är Eva Dahlgren en av våra mest prisbelönta musiker genom tiderna.

I höstas var Eva Dahlgren ute på en omfattande Skandinavienturné som bl.a. belönades med fyra plus i Aftonbladet och beskrevs som "…en musiker på topp". I sommar beger hon sig ut på en sommarturné till väl utvalda platser runt om i Sverige. Den 20 augusti avslutas resan i Stockholm, under öppen himmel med en grönskande trädgård som fond, på Trädgårdsscenen på Skeppsholmen.

- Min första sommarturné. Folkparker. Jag 17 år. Blyg. Halva bandet världsvana amerikanska musiker. Bara killar. Ensamt. Många mil. Skruttig buss. En galen chaufför. Hemlängtan. Vilsen. ... Klicka för att läsa mer

Bild på Miss Li Släpper Nya Singeln
PRESS
19 maj
kl: 09:50

Miss Li Släpper Nya Singeln "love Hurts" Och Åker Ut På En Landsomfattande Sommarturné!

Den ständigt aktuella Miss Li släpper nya singeln "Love Hurts" idag! 

Efter releasen av den kritikerrosade singeln "Aqualung" har det varit fullt upp för Miss Li.
Mesta tiden har tillbringats i studion för att färdigställa albumet som kommer i höst samt förberedelser och rep inför den stundande sommarturnén! 

Men nu är det alltså dags för ytterligare ett släpp, singeln "Love Hurts" är en Janis Joplin-inspirerad powerballad. Med en touch från det förflutna blandat med en modern produktion och Miss Lis karakteristiska sång, kommer den inte att lämna någon oberörd.
"Love Hurts" är skriven och producerad av Miss Li själv och Sonny Boy Gustafsson och är en
3-spårs-singel som även innehåller låtarna "Break The Barrier" och "Photograph".

Alla som har följt Miss Li på hennes sociala medier vet att de senaste singlarna "Bonfire" och "Aqualung" har en egen signaturfärg! Oavsett betydelsen i titeln så går den här singeln i kärlekens färg. Rött!
Sommarturnén kickar hon igång på Gröna Lunds stora scen den 26 maj och vi firar in den med det som för många är synonymt med sommaren, hjärta och smärta - "Love Hurts"!

Följ Miss Li här:
Instagram
FB

Turnéplan:

26 maj - Stockholm, Gröna Lund

16 juni - Uddevalla, Solid Sound

17 ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter