kl: 18:00

Teaterkort 2016/17

Göteborgs Stadsteater


BILJETTER / MER INFORMATION


Med vårt abonnemang Teaterkortet har du alltid bästa platserna i våra salonger! I priset ingår biljetter till 4 valfria föreställningar samt program. Dessutom flera fina förmåner och erbjudanden.
Pris: 1000 kr (värde ca 1480 kr)
Pris student/ungdom: 400 kr (värde ca 680 kr)
När du köper ditt Teaterkort här får du fyra teatercheckar att lösa in mot biljetter när du bestämt vilka pjäser du vill se. Du kan bestämma dig när du vill, då bokar du enkelt din plats via biljettkassan. Klicka här för att köpa Teaterkort ungdom.

Lokal: Göteborgs Stadsteater

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-05-31 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Götaplatsen


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

150 - 250


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Turnépremiär För Henrik Berggren I Kväll
PRESS
24 maj
kl: 13:10

Turnépremiär För Henrik Berggren I Kväll

5 maj släpptes efter år av spekulationer äntligen Broder Daniels frontfigur Henrik Berggren sin solodebut "Wolf's Heart". I dag är det premiär för hans sommarturné på Gröna Lund i Stockholm.

När Henrik Berggren 20.00 ikväll ställer sig på Gröna Lunds scen är det en minst sagt efterlängtad comeback han gör. 9 år har gått sedan hans band Broder Daniel tog farväl med en känsloladdad konsert på Way Out West och 14 år sedan det senaste albumet, Cruel Town, släpptes.

Efter efter år av rykten är Henrik Berggren äntligen tillbaka. Det är det inte bara en stor händelse, utan en musikhistorisk. Med sig på scen har han ett allstarband med kända musiker. Joel Alme, Mattias Bärjed, Nino Keller, Henning Fürst och Theodor Jensen sluter upp bakom honom.

Efter premiären på Gröna Lund väntar sedan ytterligare ett antal väl valda konserter i sommar. Bråvalla Festival i Norrköping, Peace & Love i Borlänge, Storsjöyran i Östersund, Malmöfestivalen i Malmö och Liseberg på hemmaplan i Göteborg.Henrik Berggren sommarturné 2017:

24 maj STOCKHOLM, Gröna Lund
01 juli NORRKÖPING, Bråvalla
07 juli BORLÄNGE, Peace & Love
21 juli GÖTEBORG, Liseberg
29 juli ÖSTERSUND, Storsjöyran
17 augusti MALMÖ, Malmöfestivalen

Inga datum tillkommer

För mer information:

Pontus Sillrén, Manager / Turnéproducent
pontus@unitedstage.se
+46 70 298 00 ... Klicka för att läsa mer

Bild på Calvin Harris Släpper Albumet "funk Wav Bounces Vol. 1" Den 30 Juni
PRESS
23 maj
kl: 10:30

Calvin Harris Släpper Albumet "funk Wav Bounces Vol. 1" Den 30 Juni

Fredagen den 30 juni släpper Calvin Harris sitt nya album "FUNK WAV BOUNCES VOL. 1". Calvin har redan delat med sig av låtarna "Rollin" featuring Future & Khalid, "Heatstroke" feat. Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande samt "Slide" featuring Frank Ocean & Migos från det kommande albumet.

Totalt medverkar nitton gästartister på Calvin Harris nya album och det är en imponerande uppställning: Frank Ocean, Travis Scott, Kehlani, Future, Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean, John Legend, Khalid, Migos, Schoolboy Q, Ariana Grande, Young Thug, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR och Snoop Dogg.

Calvin Harris skriver på Twitter:
Musical + lyrical positivity
Chords and melodies and shit
Fuckin vibes 
2017
That's me
God bless


www.calvinharris.co.uk
www.twitter.com/calvinHarris
www.facebook.com/calvinharris
www.instagram.com/calvinharris... Klicka för att läsa mer

Bild på I Huvudet På Folkteatern Spelåret 2017/2018
PRESS
19 maj
kl: 14:50

I Huvudet På Folkteatern Spelåret 2017/2018

Kliv in i huvudet på Folkteatern, det står ett nytt spelår för dörren. Det är galnare än någonsin. Två gudar har ockuperat plats där inne. De snackar om att det bara finns en enda god människa och att de nu skänkt en tobaksbutik till henne. I en annan del av skallen springer det runt en fruktansvärt ful person och yrar om att alla ser likadana ut. I en vrå sitter någon och försöker bygga ett slott av pengar. Det här spelåret handlar om skönhetsideal, frestelse kontra moral, nationsgränser, om mänsklighet och omänsklighet.

Med ett digert program med en blandning av både humor och allvar, teater och dans, samtid, dåtid och framtid kastar sig Folkteatern, med Frida Röhl i spetsen, in i spelåret 2017/2018. Hösten börjar med den moderna klassikern Den goda människan i Sezuan av Brecht, i regi av Frida Röhl. Med en stor ensemble på scenen och specialkomponerad musik av göteborgsduon BF/C tar Röhl sig an frågan om det går att vara mänsklig i en ickemänsklig värld.

- När jag regisserar är min motor raseri, men jag ser framför mig en föreställning med mycket humor också, säger Frida Röhl. Det finns så mycket runt omkring oss som hela tiden sätter vår medmänsklighet på prov. Hur ska ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter