Menu

Höstsonaten

Göteborg

Göteborgs Stadsteater
fredag, 28 oktober 2016 kl:19:00

Ingmar Bergmans drama i en starkt visuell och fysisk teaterversion, i regi av Lydia Bunk Ingen kan undkomma sitt förflutnaDe har inte setts på sju år. Nu ser Eva fram emot att mamman, den framgångsrika pianisten, ska besöka henne på prästgården. Men det som skulle bli ett kärleksfullt återseende blir istället en rasande uppgörelse mellan mor och dotter.
Lydia Bunk är med sina starkt visuella, lekfulla och fysiska föreställningar en av Europas mest spännande regissörer. Hon skapar en mardrömslik spökhistoria av Ingmar Bergmans Höstsonaten, ett drama som borrar sig rakt in i hjärtat av familjen.
   
Av INGMAR BERGMAN Regi LYDIA BUNK Skådespelare KAJSA BOHLIN, CARINA M JOHANSSON, BENJAMIN MOLINER, CAROLINE SÖDERSTRÖM Scenografi och kostym NADIA NABIL KORSBÆK Ljus JONAS BØGH Video CLIVE LEAVER Mask MARIA AGATON Ljud TOMMY CARLSSON Dramaturg JOEL NORDSTRÖM Förlag INGMAR BERGMAN FOUNDATION
 

Lokal: Stora Scen

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Datum / Tid

fredag, 28 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Göteborgs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100 - 330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad