Menu

Total Fräschhet

Göteborg

Göteborgs Stadsteater
lördag, 26 maj 2018 kl:18:00

Ett år efter succéföreställningen Total Trygghet återvänder trion Anton Hellström, Ossian Melin och Filip Aladdin med den fristående uppföljaren till fjolårets succé.
Kontemporär scenkonst har aldrig varit så kontemporär som den är när den är så pass kontemporär som denna föreställning. Samtiden brinner! Här kommer föreställningen som får Ruben Östlund att sätta macchiaton i vrångstrupen och Björn Runge att spilla gazpacho över hela kravatten.
Total Fräschhet, den fristående andra delen i trilogin Total Trilogi, är en fragmentarisk, energifylld föreställning. Den rör sig ledigt mellan genrer, med en stringent tematik kring gudslängtan, nonsenskonst och en desperat jakt på sunda fadersgestalter.
Med en märklig, absurd och smygande humor ser föreställningen på vårt samhälle med ett par kalejdoskop-glasögon där det allra minsta och det allra största hamnar sida vid sida. En liveskildring som för tankarna till samtidens fria mediaflöde
Samproduktion med Göteborgs Stadsteater

Lokal: Studion

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Datum / Tid

lördag, 26 maj 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Göteborgs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

120 - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad