Menu

Allt Gott I Världen

Göteborg

Göteborgs Stadsteater
torsdag, 25 oktober 2018 kl:19:00

Svart men samtidigt dråpligt underhållande om paret som tar emot ett ensamkommande barn och tvingas konfrontera sina livsval.

De lever drömmen om det perfekta livet. En dag överraskar de både sina vänner och sig själva när de bestämmer sig för att ta emot ett ensamkommande barn. Men det blir inte riktigt som de har tänkt sig. I denna svarta och samtidigt dråpligt underhållande pjäs klär dramatikern och regissören Paula Stenström Öhman av vardagen och visar upp allas våra tillkortakommanden.

Paula Stenström Öhman, som är prisbelönt som dramatiker, utgår i sina pjäser ofta från dokumentärt material och involverar skådespelare och referenspersoner tidigt i processen. Inför Allt gott i världen har teamet bland annat träffat socialsekreterare, familjehemsföräldrar, ensamkommande och personal på HVB-hem. Paula Stenström Öhman är även initiativtagare till Vi Gör Vad Vi Kan, en insamlingsstiftelse som hjälper människor på flykt, både utomlands och i Sverige.

Av och regi Paula Stenström Öhman
Skådespelare Lisa Lindgren, Rasmus Lindgren, Benjamin Moliner, Victoria Olmarker
Scenografi och ljus Markus Granqvist
Kostym Jenny Nordmark
Mask Katrin Lind
Musik Stefan Johansson
Dramaturg Sisela Lindblom

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Datum / Tid

torsdag, 25 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Göteborgs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

310

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad