kl: 12:00

Lunchteater: Allan 2 – I Nöd Om Du Har Lust

Göteborgs StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vecka 11 (12–16/3) Allan 2 – i nöd om du har lust Med klang av allvar och stråk av magi Det enda Allan lyckas med är att misslyckas … Nu vill den rekorderliga Tessan lämna honom trots att han gjort allt vad han förmått. Vilket enligt Tessan inte är särskilt mycket. Det ser mörkt ut. Mycket mörkt. Men hjälp kommer från oväntat håll i denna varma relationskomedi med en charmig blandning av allvar och humor. Med Ola Hedén och Jill Ung, av Bengt Järnblad, röst och regi Ulf Dohlsten Tisdag: Panerad och stekt fiskfilé med skaldjursröra Onsdag: Sesamkyckling med picklad rödlök och lime- och korianderkräm Torsdag: Köttfärslimpa med stekt lök, sky och potatispuré Fredag: Bouillabaisse med aioli och vitlökskrutonger Lördag: Moussaka på sojafärs och aubergine med fetakräm Foto: Benjamin Önnhed

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-12 12:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Götaplatsen


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook