Menu

Ship Of Fools Genrep

Göteborg

Göteborgs Stadsteater
torsdag, 25 april 2019 kl:19:00

En tragikomisk dystopi om världens undergång som ett sceniskt ljudverk av Carina Reich och Bogdan Szyber.

I en ljudstudio iscensätter fem foley-artists allt från ekologisk kollaps, planeters förstörelse, galghumorns fysiologi och skräpmatens resa genom mag-tarmkanalen. De utgår från fabeln om Narrskeppet – dårarnas skuta, med en döv, full och förvirrad kapten och en besättning av panikslagna dårar som driver mot förgängelsen.

Ljuden skapas med bland annat gammaldags vindmaskiner, stjälkselleri och brustabletter. Minnen av krig, utplåning, HC Andersens sagor och Godzillas räddande av världen återberättas i 4-kanals stereoljud.

För manus, regi, scenografi och kostym står den spännande konstnärsduon Carina Reich och Bogdan Szyber, som länge arbetat ihop med olika hybridformer inom scen- och bildkonsten, i Sverige och internationellt.

Av och Regi Carina Reich och Bogdan Szyber Skådespelare Johan Karlberg, Victoria Olmarker, Jesper Söderblom, Melina Tranulis

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Datum / Tid

torsdag, 25 april 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Göteborgs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad