Menu

Existentialism För Nybörjare

Göteborg

Göteborgs Stadsteater
tisdag, 22 mars 2016 kl:19:00

I Existentialism för nybörjare möter skådespelarna publiken i ett spännande formexperiment med avstamp i filosofen Sören Kierkegaard.
Vi har alla våra dilemman, de val vi gör i livet gör oss till de människor vi är. Enligt Sören Kierkegaard, den "förste existentialisten" är vi fria att bestämma över vårt handlande.
Med Existentialism för nybörjare bjuder regissören Johan Gry in till dialog. Du är en del i föreställningen och får pröva dina funderingar över livet i ett möte med övrig publik och de fem skådespelarna. Och vill du bara vara med och lyssna går det lika bra.
Föreställningen startar vid biljettkassan och utspelar sig i olika teaterrum. Existentialism för nybörjare avslutas på Nya Studion och när du kliver ut på Götaplatsen igen hoppas vi att du blivit lite mer medveten om din inre röst och kanske upptäckt något nytt hos dig själv.
"Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv".
- Søren Kierkegaard
Regi Johan Gry Med Christer Fjellström, Mia Höglund-Melin, Rasmus Lindgren, Victoria Olmarker, Caroline Söderström Scenografi Henrik Ekberg Kostym Susan Salomonsson
OBS! Publiken samlas i biljettkassan.
 
 

Lokal: Nya Studion

Göteborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater. Den ligger i Göteborg vid Götaplatsen i stadsdelen Lorensberg och invigdes den 29 september 1934.

Datum / Tid

tisdag, 22 mars 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Göteborgs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120 - 300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad