kl: 18:00

Cosi Fan Tutte

GöteborgsOperan, Lilla scenenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Mozarts fartfyllda "Così fan tutte" är en förväxlingskomedi där två unga systrar luras att vara otrogna mot sina pojkvänner i en cynisk vadslagning. Vem vinner vadet? Och vem vinner kärleken?

De unga männen slår vad med en bekant om sina flickvänners trohet. De är helt säkra på sin sak – det finns inte en chans i världen att systrarna skulle bedra dem. Till en början verkar allt gå väl, men långsamt förflyttas positionerna. Löften ställs mot drabbande förälskelse och kaxighet övergår i svartsjuka. Den farliga leken leder till desperation och sorg – men också till åtrå och kärlek. Men mellan vilka?

Människan faller för sina svagheter – så gör vi alla – men Mozart står på den oförställda kärlekens sida. I tonerna målas den vackert, hängivet och djupt berörande.

Regissör är Mattias Ermedahl som har sjungit flera stora roller på GöteborgsOperan och under senare år även regisserat en rad uppsättningar.

GöteborgsOperan Skövdescenen.
Därefter på turné i Västra Götaland, inkl. GöteborgsOperan Lilla scenen

#GOcosi

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-17 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: