kl: 20:00

Lukas Graham (DK)

Gothenburg Film Studios


BILJETTER / MER INFORMATION


Lukas Graham till Sverige för tre exklusiva spelningar!
Med hitsinglarna ”7 Years” och ”Love Someone” och ett nytt album i bagaget är det nu klart att succébandet Lukas Graham kommer till Sverige under 2019 för tre exklusiva spelningar i Göteborg (10 maj), Malmö (11 maj) och Stockholm (12 maj).


I hemlandet Danmark är fem utsålda arenor med över 60 000 sålda biljetter ett faktum och idag meddelades det att deras "Purple Tour" förlängs för en hel skandinavisk turné under våren 2019. I Sverige besöker Lukas Graham tre städer - Göteborg (den 10 maj), Malmö (den 11 maj) och Stockholm (den 12 maj).


I oktober släppte Lukas Graham sitt tredje studioalbum "The Purple Album" innehållandes bland annat hitsingeln "Love Someone" som är den mest spelade låten på svensk radio just nu. Nyligen framförde bandet sin hit i TV-programmet Idol.


Lukas Graham har sedan debuten 2012 släppt flertalet hits, men fick sitt stora genombrott i Sverige med singeln ”7 Years”, från albumet ”The Blue Album”, som har toppat både Singellistan och Spotifylistan i Sverige. Låten har streamats närmare en miljard gånger globalt. Låten toppade även singellistan i över sju länder och genererade två amerikanska GRAMMY-nomineringar och har gjort Lukas Graham till ett av de mest framgångsrika danska banden i världen någonsin.


Bandets båda album ”The Blue Album” och ”The Purple Album” har legat topp 3 på den svenska albumlistan och haft stora framgångar i USA och nu gör bandet sin första stora svenska turné med spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö under 2019.


Lukas Graham - The Purple Tour 2019
10/5 Gothenburg FIlm Studios, Göteborg
11/5 Malmö Live, Malmö
12/5 Cirkus, Stockholm

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-10 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Polstjärnegatan 14


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

475


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Hypeade Lizzo Släpper Debutalbum -
PRESS
23 apr
kl: 18:30

Hypeade Lizzo Släpper Debutalbum - "cuz I Love You" Ute Nu!

Den 19 april släppte den redan hyllade amerikanska artisten och flöjtspelande Lizzo sitt debutalbum "Cuz I Love You", på albumet finns även de tidigare släppta låtarna "Juice", "Cuz I Love You" och "Tempo (feat. Missy Elliot)". I början av 2019 släppte 30-åriga Lizzo från Minneapolis den funkdoftande singeln "Juice" som var hennes poppigaste låt hittills. Med rötter i hiphopen har...

Bild på Första Matchen På Gamla Ullevi Blir Den 10 Maj
PRESS
23 apr
kl: 17:50

Första Matchen På Gamla Ullevi Blir Den 10 Maj

Efter dagens planinspektion bedömde Svenska Fotbollförbundets representanter att Gamla Ullevis gräsplan är godkänd och säker för spel. Efter en samlad bedömning har Got Event tagit beslut att första matchen blir den 10 maj. - Det känns skönt att få besked om att planen nu klarar minimikraven och är godkänd för spel. Det täta matchprogrammet framöver och det faktum att planen...

Bild på Nu Kommer Guds Olydiga Revben Till Malmö!
PRESS
23 apr
kl: 14:20

Nu Kommer Guds Olydiga Revben Till Malmö!

I boken Guds olydiga revben läser Gunilla Thorgren Bibeln med feministiska glasögon. Det är en upptäcktsfärd genom årtusenden av kvinnohat och förtryck - och envist motstånd. Vi får möta enastående historiska kvinnor som allt för länge varit förpassade till glömskan. Nu längtar de efter att få komma fram i strålkastarljuset och inspirera vår samtid! Allt ljus på dem när denna...

Hitta oss på Facebook