Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 12:00

SM i hembryggd öl 2020

Gothenburg Film StudiosDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pga rådande situation har vi valt att för tillfället stänga ner möjlighet till att köpa biljetter. Vi återkommer med mer information när vi har den.


Med 30-årsjubileum av SHBFs grundande styr nu åter tävlingen till Sveriges goaste stad Göteborg. En stark ölstad som på senare år vuxit fram till något av Sveriges ölhuvudstad. Lördag 9 maj öppnas portarna till SM på Gothenburg Film Studios på Lindholmen, ett stenkast eller en kort båttur från Göteborg centrum. Det var tio år sedan SM senast arrangerades i staden och SM har vuxit rejält sedan sist. I tävlingen Folkets Val förväntas över 300 brygder i olika stilar finnas på plats för besökarna att bedöma. Domarpanelen bedömer öl i Domartävlingen och korar den svenska mästaren. De mer expressionistiskt lagda hembryggarna bedöms i Etikettävlingen.


För att besöka SM måste du ha fyllt 20 år.


Mer om tävling kan ni läsa om på shbf.se/om-shbf-hembryggareforeningen/evenemang/sm-hembryggd-ol/sm-i-hembryggd-ol-2020/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-09 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: